A Linkio újabb mérföldkőhöz érkezett

Már elérhető a Linkio alkalmazás a Shoprenter rendszerében is.

0
Linkio
Linkio

Hogy mi is pontosan a Linkio? Egy olyan szolgáltatás, mely a nagykereskedők termékeit integrálja és tartja szinkronban a webáruházadban.

Segít abban, hogy ne csak a saját árukészletedet értékesítsd, hanem bármely nagykereskedő termékeit is. Növeld meg a webshopodban elérhető termékköröket és termékek számát egyszerűen! 

Az alkalmazás előnyei:

  • Nincs többé duplikáció,
  • megmutatja a legjobb beszerzési árat,
  • testreszabhatóak a termékek adatait úgy, ahogy az Neked a legjobb,
  • kategória és tulajdonság megfeleltetés,
  • közel 500 azonnal elérhető nagyker,
  • nincs fejlesztési költség,
  • saját dropshipping megoldás vegyes kosár esetén is.

Az alkalmazás részletesebb bemutatása

A Linkio segítségével szinkronizációt lehet kiépíteni a nagykereskedők vagy gyártók termékei, valamint a webáruházad között, így a termékek készlet és ár adatai teljesen automatikusan frissülnek

Nincs többé duplikáció!
Ismertesd fel automatikusan a termék egyezéseket. A Linkio-ban komplex szabályrendszert hozhatsz létre arra vonatkozóan, hogy több nagykerből érkező termék egyezőségeket a rendszer a lehető legnagyobb pontossággal találja meg.

Megmutatja a legjobb beszerzési árat
A rendszer figyeli a termékekhez tartozó beszerzési ajánlatokat a nagykereskedőktől és mindig annak a beszerzési árára teszi rá az általad alkotott ár szabályt, ahol a legolcsóbb a beszerzési ár és van elengedő készlet.

Szabd testre a termékek adatait úgy, ahogy Neked a legjobb
Mind tudjuk, hogy amit a nagykereskedő küld adatot az nem minden esetben alkalmas arra, hogy eladható formátumban megjelenítsd a webáruházadban. Ezért minden szükséges adat módosítási lehetőséggel felszereltük a Linkio-t.

Kategória és tulajdonság megfeleltetés
Párosítsd össze a termék kategóriáidat a nagykereskedők kategóriáival, és a benne található termékek automatikusan átkerülnek az általad létrehozott kategóriába. Ugyanezt a termék tulajdonságokkal és a gyártókkal is megteheted.

Garancia idő, szállítási árak, és minden más.
Párosíts össze gyártót, írd át a nagykertől kapott garancia időt, szállítási időt, és mindent, amire szükséged van, mindezt egy egyszerűen kezelhető felületen.

közel 500 azonnal elérhető nagyker
Integráld a nagykereskedőid árukészletét pár kattintással. A teljes elérhető nagyker listát tekintsd meg Nagyker kereső oldalunkon. Ha nincs a listában a Te nagykereskedőd, küldd el nekünk, és mi integráljuk a Linkio-ba!

Teljes körű segítséget nyújtunk a bevezetésben.
Közvetlen a Linkio csapatától és a Linkio szakértőktől is tudsz segítséget kérni, ha elakadtál a bevezetéssel. Akár a Linkio csapatától, akár a Linkio hivatalos szakértőitől is bármikor igényelhetsz konzultációt ha elakadnál a bevezetéssel.

Nincs fejlesztési költség!
Nem kell fizetned sokszázezter forintot egy fejlesztő cégnek, hogy az integrációt elvégezze,nálunk ez már készen vár Téged.

pack2go – dropshipping 2.0 A Pack2Go egy komplex szolgáltatás, amelyet egy külső fulfillment és futárszolgáltatóval közösen alkottunk meg. Ez a Linkio ügyfeleinek elérhetővé tesz egy komplex dropshipping megoldást, amellyel nyereségesen lehet vegyes kosarú rendeléseket is kiszállítani a vevőkszámára. Lényegében egy olyan szállítási szolgáltatás, amely során a partner futárszolgálat begyűjti a webáruház megrendeléseit az adott nagykereskedőktől a saját fulfillment központjába, majd azután egyesével kiküldi a megrendeléseket a vásárlóknak. Az egészszolgáltatás a legtöbb esetben annyiba kerül nagyjából, mint egy átlagos csomag kiszállítása.
Részletekért kattints ide!

Hol és hogyan érheted el az alkalmazást?

Az alkalmazás minden Shoprenter webáruház tulajdonos számára elérhető és azonnal használható. Az alkalmazást a Shoprenter boltod admin felületén, az Alkalmazások menüpontban telepítheted. A beállítása pár perc alatt elvégezhető, mely után élvezheted annak előnyeit.

Telepítem az alkalmazást

Linkio nagykereskedő szeretnél lenni?

Csatlakoztasd nagykereskedésed a Linkio rendszeréhez, és kínálj azonnali API kapcsolatot a viszonteladók számára. Stratégiai együttműködés keretében pedig további innovatív szolgáltatásokkal segítheted a viszonteladókat.

  • Azonnali kapcsolat 20.000+ webáruházhoz
  • Célzott direkt hirdetési lehetőségek
  •  Dropshipping szolgáltatást biztosítunk

Használd a Linkio-t, hogy professzionális API és Dropshipping szolgáltatást nyújthass a viszonteladóknak. A Linkio leveszi a terhet a válladról, és úgy tudsz azonnali, modern API kapcsolatot biztosítani a viszonteladók számára, hogy egyik felet sem terhelik drága fejlesztési költségek.Részletek itt: https://linkio.hu/csatlakozz-nagykerkent

Milyen előnyöket nyújt a Linkio konkurensekkel szemben?

  1. Piacon a legkomplexebb integrációs és szinkronizációs szolgáltatás
  2. 400+ nagyker kapcsolat azonnal
  3. Megmutatja a legjobb beszerzési árat
  4. Összetett árazási modell
  5. Duplikáció mentes szinkron
  6. Kategória és tulajdonság megfeleltetés
  7. Testreszabhatóak a termékek adatait úgy, ahogy az Neked a legjobb.
  8. Olcsó dropshipping vegyeskosár esetén is (pack2go)
  9. Beléphetsz nagykerként Te is a rendszerbe
  10. Több shop egyidejű működtetése

Mennyibe kerül?

Image #2
 

Telepítem az alkalmazást

Ügyfélszolgálat

Amennyiben további kérdésed van az alkalmazásról, kérjük, vedd fel a kapcsolatot a fejlesztőkkel az alábbi címen: info@linkio.hu